POPUST NA ODABRANE BRENDOVE
KORPA 0 item(s)

Nemate proizvoda u korpi.

Call Centar 10-22h 011/2624966 064/8382017

Product was successfully added to your shopping cart.

USLOVI PLACANJA I ISPORUKA

USLOVI PLAĆANJA

Plaćanje porudžbine je moguće platnim karticama (MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express) i pouzećem gotovinski u trenutku isporuke. Korisnicima Master kartice Banka Intesa omogućeno je i plaćanje na odloženo, do 6 mesečnih rata. Račun se dobija uz proizvod.

Prilikom plaćanja platnim karticama ukupni iznos porudžbine biće rezervisan na računu kupca i naplaćen u trenutku kada porudžbina bude potvrđena od strane prodavca.

Za pravna lica – instrukcije za plaćanje se dobijaju pozivom na broj 064/83-82-017. Porudžbina se dostavlja nakon uplate.

ISPORUKA

Isporuka robe koja je poručena putem sajta watch.rs vrši se putem kurirske službe na teritoriji Republike Srbije . Isporuku vrši Dexpress kurirska služba radnim danima od 08:00 do 17:00h (Od skoro, pozivom Dexpress call centra, posiljke možete preusmeriti i na paketomate, prilikom preuzimanja postoji i opcija placanja karticom. Adrese paketomata i instrukcije se nalaze na sajtu www.dexpress.rs)

 Od trenutka potvrde porudžbine rok isporuke je 2 do 3 radna dana.

 Dostava je besplatna za sve porudžbine.

CENE

Pri kupovini u našoj Internet prodavnici važe cene u trenutku naručivanja i one ne moraju biti jednake cenama u našim maloprodajnim objektima. Sve cene su izražene u dinarima sa uključenim PDV-om.

BESPLATNA
DOSTAVA

za sve porudžbine

ONLINE
PODRŠKA

online konsultacije

LOYALTY
CLUB

proverite aktuelne akcije

GIFT
CARD

poklon po sopstvenom izboru