POPUST NA ODABRANE BRENDOVE
KORPA 0 item(s)

Nemate proizvoda u korpi.

Call Centar 10-22h 011/2624966 064/8382017

Product was successfully added to your shopping cart.

Reklamacije i vraćanje robe

Povrat:

Rok za povrat robe kupljene u našoj internet prodavnici je 14 kalendarskih dana, računajući od dana preuzimanja robe od kurira. Sve troškove povrata snosi kupac osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan proizvod. Roba mora da bude vraćena u stanju u kakvom je I isporučena, znači sat/nakit/naočare ne smeju biti nošeni, narukvica ne sme da se skraćuje. Roba se mora adekvatno zapakovati za slanje, osim ako se ne vraća direktno u neki od naših maloprodajnih objekata (adrese su dostupne na podnožju sajta). Roba se vraća na adresu Zaplanjska 32, Beograd 11000, Radnja WATCH, SC Stadion. Vezano za povrat robe kupci mogu kontaktirati naš call centar (064/83 82 017) ili nam se obratiti putem maila knez@watch.rs.

Obrazac za povrat robe možete preuzeti OVDE.

Reklamacije:

Garancija pokriva greške u proizvodnji i materijalu. Iz prava na garanciju izuzeta su oštećenja koja su posledica neadekvatne upotrebe, loma, posledica pokušaja dorade, popravke sata ili zamene baterije u neovlašćenom servisu.

 U slučaju reklamiranja proizvoda popunjava se reklamacioni list (ili koristiti univerzalni), prezentuje reklamirana roba i prikazuje fiskalni isečak (slip od kartice je podjednako validan) ukoliko je to u garanciji navedeno, na licu mesta u maloprodajnom objektu (adrese naših radnji su navedene u podnožju sajta) ili slanjem na adresu Zaplanjska 32, Beograd, SC Stadion, Watch radnja. Ako se reklamirana roba šalje na adresu Watch is watch d.o.o. ne snosi odgovornost za oštećenja nastala u transportu.

Ukoliko je reklamacija uvažena, otklanja se popravkom proizvoda, zamenom za novi isti ili adekvatan drugi iste vrednosti ili se vraća novac kupcu a zadržava reklamiran proizvod.

Pravo na reklamaciju se ostvaruje u bilo kom od naših prodajnih mesta (adrese su navedene u podnožju sajta), kontaktiranjem našeg call centra ili putem maila knez@watch.rs.

Bliži uslovi prava na reklamaciju određeni su Zakonom o zaštiti potrošača Republike Srbije. Ova prava ne utiču niti na bilo koji način ograničavaju prava kupca koja proističu iz važećeg Zakona o zaštiti potrošača.

* Reklamacioni list možete preuzeti OVDE.

BESPLATNA
DOSTAVA

za sve porudžbine

ONLINE
PODRŠKA

online konsultacije

LOYALTY
CLUB

proverite aktuelne akcije

GIFT
CARD

poklon po sopstvenom izboru