POPUST NA ODABRANE BRENDOVE
KORPA 0 item(s)

Nemate proizvoda u korpi.

Call Centar 10-22h 011/2624966 064/8382017

Product was successfully added to your shopping cart.

OPŠTI USLOVI

Opšti uslovi definišu postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i vraćanja odnosno reklamacije robe ponuđene na internet stranici watch.rs

Upotrebom Internet stranice korisnici prihvataju opšte uslove poslovanja i oni su sastavljeni u skladu sa zakonom Srbije.

Watch is Watch d.o.o. zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kom delu Internet stranice.

ZAŠTITA POVERLJIVIH PODATAKA

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u začtićenoj formi, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd. Ni u jednom trenutku podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).

Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

 

IZJAVA O PDV-U

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

REKLAMACIJE I VRAĆANJE ROBE

Vraćanje robe:

Rok za vraćanje robe kupljene u našoj internet prodavnici je 14 kalendarskih dana, računajući od dana preuzimanja robe od kurira. Sve troškove vraćanja snosi kupac osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan proizvod. Roba mora da bude vraćena u stanju u kakvom je I isporučena, znači sat/nakit/naočare ne smeju biti nošeni, narukvica ne sme da se skraćuje. Roba se mora adekvatno zapakovati za slanje, osim ako se ne vraća direktno u neki od naših maloprodajnih objekata (adrese su dostupne na podnožju sajta). Roba se vraća na adresu Zaplanjska 32, Beograd 11000, Radnja WATCH, SC Stadion. Vezano za vraćanje robe kupci mogu kontaktirati naš call centar (064/83 82 017) ili nam se obratiti putem maila knez@watch.rs.

Obrazac za vraćanje robe možete preuzeti OVDE.

Reklamacije:

Garancija pokriva greške u proizvodnji i materijalu. Iz prava na garanciju izuzeta su oštećenja koja su posledica neadekvatne upotrebe, loma, posledica pokušaja dorade, popravke sata ili zamene baterije u neovlašćenom servisu.

 U slučaju reklamiranja proizvoda popunjava se reklamacioni list (ili koristiti univerzalni), prezentuje reklamirana roba i prikazuje fiskalni isečak (slip od kartice je podjednako validan) ukoliko je to u garanciji navedeno, na licu mesta u maloprodajnom objektu (adrese naših radnji su navedene u podnožju sajta) ili slanjem na adresu Zaplanjska 32, Beograd, SC Stadion, Watch radnja. Ako se reklamirana roba šalje na adresu Watch is watch d.o.o. ne snosi odgovornost za oštećenja nastala u transportu.

Ukoliko je reklamacija uvažena, otklanja se popravkom proizvoda, zamenom za novi isti ili adekvatan drugi iste vrednosti ili se vraća novac kupcu a zadržava reklamiran proizvod.

Pravo na reklamaciju se ostvaruje u bilo kom od naših prodajnih mesta (adrese su navedene u podnožju sajta), kontaktiranjem našeg call centra ili putem maila knez@watch.rs.

Bliži uslovi prava na reklamaciju određeni su Zakonom o zaštiti potrošača Republike Srbije. Ova prava ne utiču niti na bilo koji način ograničavaju prava kupca koja proističu iz važećeg Zakona o zaštiti potrošača.

* Reklamacioni list možete preuzeti OVDE.

OGRANICENJE ODGOVORNOSTI

Watch is Watch d.o.o. ne preuzima odgovornost za moguće posledice prilikom upotrebe Internet stranice watch.rs i njenog sadržaja ali će nastojati da pruzi najtačnije i najažurnije informacije, tako da moguće greške na stranici watch.rs s’ obzirom na cene, rokove isporuke, opise proizvoda i drugo, ne isključuje i za njih ne preuzima nikakvu odgovornost.

ZASTITA PRIVATNOSTI

Podaci koje korisnik upisuje putem obrazca na stranici watch.rs ili na neki drugi način (preko e-maila, telefona i dr.), su poverljivi i štitimo ih u skladu sa zakonskim odredbama. Lični podaci će biti upotrebljeni samo za namene za koje je korisnik dao svoju saglasnost. 

POVRAĆAJ SREDSTAVA

„U sluaju vraanja robe i povraaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimino ili u celosti, a bez obzira na razlog vraanja, WATCH IS WATCH d.o.o. je u obavezi da povraaj vrši iskljuivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaanja, što znai da e banka na zahtev prodavca obaviti povraaj sredstava na raun korisnika kartice“.

OSNOVNI PODACI O FIRMI

Naziv: WATCH IS WATCH d.o.o.

PIB: 107341216

Matični broj: 20784245

Šifra delatnosti: 4648

Broj poslovnog računa: 160-600000004597-21

e-mail: admin@watch.rs

BESPLATNA
DOSTAVA

za sve porudžbine

ONLINE
PODRŠKA

online konsultacije

LOYALTY
CLUB

proverite aktuelne akcije

GIFT
CARD

poklon po sopstvenom izboru