POPUST NA ODABRANE BRENDOVE
KORPA 0 item(s)

Nemate proizvoda u korpi.

Call Centar 10-22h 011/2624966 064/8382017

Product was successfully added to your shopping cart.

Garancija

Garancija na mehanizam sata je 25 meseci, kako domaća tako i internacionalna, osim kod brendova koji odobravaju duži period garancije. Na bateriju dajemo garanciju od 12 do 36 meseci u zavisnosti od brenda. Garantni list se šalje se uz proizvod i u njemu je detaljno je navedeno šta sve spada pod garanciju. Šifra ili serijski broj broj se unosi u garantni list, overava se pečatom i potpisom prodavca. Garantni rok počinje danom prodaje.

Garancija pokriva greške u proizvodnji i materijalu. Iz prava na garanciju izuzeta su oštećenja koja su posledica neadekvatne upotrebe, loma, posledica pokušaja dorade, popravke sata ili zamene baterije u neovlašćenom servisu. 

Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode, tako da ne moraju uvek i u svim detaljima odgovarati stvarnim proizvodima.

U slučaju reklamiranja proizvoda popunjava se reklamacioni list (koji se može preuzeti i na nasem sajtu, http://watch.rs/reklamacije_povrat_robe/ ili koristiti univerzalni), prezentuje reklamirana roba i prikazuje fiskalni isečak (slip od kartice je podjednako validan) ukoliko je to u garanciji navedeno, na licu mesta u maloprodajnom objektu (adrese naših radnji su navedene u podnožju sajta) ili slanjem reklamirane robe na adresu Zaplanjska 32, Beograd, SC Stadion, Watch radnja. Ako se reklamirana roba šalje na adresu Watch is watch d.o.o. ne snosi odgovornost za oštećenja nastala u transportu.

Ukoliko je garancija uvažena, otklanja se popravkom proizvoda, zamenom za novi isti ili adekvatan drugi iste vrednosti ili se vraća novac kupcu a zadržava reklamiran proizvod.

Uslovi garancije se ostvaruje u bilo kom od naših prodajnih mesta (adrese su navedene u podnožju sajta), kontaktiranjem našeg call centra ili putem maila knez@watch.rs.

Bliži uslovi garancije određeni su Zakonom o zaštiti potrošača Republike Srbije. Ova prava ne utiču niti na bilo koji način ograničavaju prava kupca koja proističu iz važećeg Zakona o zaštiti potrošača.

BESPLATNA
DOSTAVA

za sve porudžbine

ONLINE
PODRŠKA

online konsultacije

LOYALTY
CLUB

proverite aktuelne akcije

GIFT
CARD

poklon po sopstvenom izboru